Krokus competitie

Jaar 2016

De krokuscompetitie op zondagmiddag

Ook dit jaar zal de Krokuscompetitie op de zondagmiddag plaats vinden. Dit is een interne competitie die eind februari van start gaat en 4 tot 5 weken kan duren. Men hoeft geen lid van de bond te zijn en er wordt op de zondagmiddagen gespeeld. Er worden dames-, heren- en gemengd dubbel gespeeld.

We starten op 28 februari tot en met 27 maart, 3 april is een inhaaldag in geval één van de speeldata door slecht weer uitvalt.
Er wordt op vijf zondagmiddagen van 14.00 tot 17.00 uur gespeeld en iedereen kan meedoen van beginners tot gevorderden, want zoals gebruikelijk staat gezelligheid voorop. Het is echter wel zo dat je minimaal 4 middagen beschikbaar moet zijn wanneer je je inschrijft.

Het inschrijfgeld bedraagt 3.50 euro en éénmaal opgegeven verplicht dat tot betaling.
De sluitingsdatum is 23 februari.

Inschrijven kan via de mail naar: activiteiten@ltcharten.nl of op de lijst in de vitrinekast. Vergeet niet van te voren eventuele verhinderdata op te geven, zodat we er bij de indeling rekening mee kunnen houden. Een poule samenstellen is erg veel puzzelwerk, dus raadpleeg goed je agenda zodat we zo min mogelijk tussentijds voor verrassingen komen te staan.