KNLTB Najaars competitie

Inschrijven KNLTB  Najaarscompetitie  2018

Opties

Men kan zich opgeven voor de vrijdagmorgen, de mogelijkheden voor deze competitie zijn:

Gemengd dubbel 50+
Hier moeten 1 herendubbel, 1 damesdubbel en 2 gemengd dubbels gespeeld worden.

Herendubbel
Hier speelt men 4 herendubbels.

Of men kan zich opgeven voor de vrijdagavond, de mogelijkheid voor deze competitie is:

Damesdubbel 35+
Hier speelt men 4 damesdubbels.

Speeldagen

Op de vrijdagen op:
14 – 21 – 28 september
5 – 12 – 19 – 26 oktober
Inhaaldagen zijn: 2 – 9 – 16 november

Voorwaarden voor inschrijving KNLTB competitie

Opgave mogelijk per team of individueel. Inschrijven is mogelijk door een persoonlijke mail te sturen naar ditaoosterhuis@hotmail.com of greet@wijnholds.org met alle gegevens zoals in het aanmeldingsformulier wordt gevraagd of een persoonlijk ondertekende  inschrijving, ook als je je als team inschrijft.
Er wordt door de TC alleen een team ingeschreven wanneer er op de sluitingsdatum 24 juni  a.s., een volledig team is aangemeld met persoonlijke ondertekende inschrijvingen of een persoonlijk ontvangen mail.
Alle deelnemers dienen in het bezit te zijn van een geldig KNLTB ledenpas met foto.
Opgaven met verhinderdata kan inhouden, dat een extra speler bij het team wordt ingedeeld. Wanneer geen verhinderdata zijn opgegeven, wordt van de deelnemer verwacht dat hij/zij ook op alle speeldata aanwezig is. Controleer dus of je alle data kunt spelen.
Nadat je je hebt  opgegeven en de teams bekend zijn gemaakt, kun je je niet meer terugtrekken, tenzij er overmacht in het spel is. Terugtrekking kan voor de vereniging ernstige financiële consequenties hebben, (maximale boete  € 225,-). De vereniging behoudt zich het recht voor de boete op u te verhalen.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

In verband met het aantal banen kan er op de vrijdagmorgen  vanaf 11 uur en vrijdagavond vanaf 19 uur maximaal door 2 teams  gespeeld worden.