Harten toernooi

Geslaagd TennsisStoreNL Harten Open 45+ toernooi

9 mei 2023 – Redactie
Ook dit jaar kon er gelukkig weer een Hartentoernooi worden georganiseerd, zij het in een wat afgeslankte vorm. Met 41 inschrijvingen viel het wat tegen ten opzichte van vorige jaren (het Coronatijdperk niet meegerekend dan). Maar de gezelligheid en strijdlust hebben er zeker niet onder geleden. Veel vertrouwde gezichten van voorgaande jaren kwamen ook dit jaar elkaar weer langs de lat leggen.

Gelukkig hadden zich ook wat nieuwe teams ingeschreven, zowel eigen leden als mensen van andere clubs. Hoe leuk is het om nieuwe mensen te ontmoeten en met hen te tennissen. Zouden het prettige mensen zijn, hoe zou hun tennisspel zijn, waar komen ze vandaan? Allemaal vragen die tijdens het altijd leuke  Hartentoernooi beantwoord worden.

Er kon toch nog op vijf dagen getennist worden, vijf dagen van gezelligheid dus. Die gezelligheid werd natuurlijk mede veroorzaakt door de perfecte organisatie. Kees had de touwtjes op en rond de baan weer stevig in handen, Mieke had alles op de rit wat betreft de hapjes en drankjes en Ineke zorgde er weer voor dat niemand met een lege maag naar huis ging Kortom, alles weer perfect voor elkaar.
Hartelijk dank aan iedereen die dit toernooi weer tot een groot succes hebben gemaakt.

En we moeten natuurlijk ook het weer even bespreken. Nou, dat hield dit jaar niet echt over mogen we gerust zeggen. Niks ‘s avonds lekker op het terras naar tennis kijken, maar met de winterjas naar het clubhuis en daar achter het raam de partijen volgen. Ook prima maar een beetje jammer was dat wel. Dan zullen we de avond met die stevige motregen maar niet noemen. Dat was wel heel erg jammer. Maar de teams hebben zich er dapper doorheen geslagen. (Letterlijk en figuurlijk ditmaal)

Totdat……….
De laatste speeldag aanbreekt en we verrast worden met een heerlijke droge en zonnige lentedag. En nu dus wel lekker buiten op het terras in het zonnetje naar tennis kijken. Wat was dat een geweldige afsluiting van ons jaarlijkse Hartentoernooi.

Hieronder de winnaars van het Hartentoernooi 2023.   Allen van harte gefeliciteerd!
HD 7 – Steef van de Steeg en Henri van de Weijden
DD 7 – Anita van den Berg en Harriëtte Venema
GD 7 – Rien Beukhof en Annemieke Kwant
DD 8 – Jackie Boogerd en Marlies Keizer (beiden uit eigen ‘stal’)
GD 8 – Jules Sommers en Ingrid Sommers

De geschenkbonnen werden gesponsord door TennisStore Oosterbeek.

Tot ziens op het volgende Hartentoernooi!

Klik hier om in Fotoboeken de gemaakte fotorapportage  te bekijken. (Tip: klik op sorteren en sorteer op naam, oplopend)