Regio competitie

De Regionale Recreanten competitie (Regio competitie) is een gezelligheidscompetitie, er doen verenigingen uit de buurt aan mee. Het bestaat al sinds 1994 en wordt altijd op de dinsdagochtenden gespeeld van juni t/m augustus.

Verslag regiocompetitie Team 3

Regioteam Harten-35 september 2019 – Tonny Peelen
De zomerregiocompetitie zit er weer op. Nadat we eigenlijk een bijeengeraapt clubje bij elkaar gescharreld hadden, hebben we het er uiteindelijk prima vanaf gebracht.
Netjes in de middenmoot terechtgekomen met onze 35 punten.
Ons team bestaande uit John, Jos, Cees, Mieke, Tineke en ondergetekende, hebben het allemaal ontzettend gezellig gevonden. Was leuk om veel oude bekenden weer terug te zien.
Veel overleg gehad met onze tegenstanders om de wedstrijden te vervroegen vanwege de hitte en zodoende alles wel door te laten gaan. Gelukkig ook geen blessures opgelopen, behalve John die op de een na laatste wedstrijd zijn knie verdraaide.
Graag wil ik ook onze trouwe supporters bedanken voor jullie aanmoedigingen, nou ja, waarschijnlijk kwam men ook voor het lekkere gebak, wat heeeeeel lekker was.
Enfin wij hopen er het volgend jaar weer bij te zijn, in goede gezondheid, wel te verstaan, op onze leeftijd is dat niet vanzelfsprekend.