Regio competitie

De Regionale Recreanten competitie (Regio competitie) is een gezelligheidscompetitie, er doen verenigingen uit de buurt aan mee. Het bestaat al sinds 1994 en wordt altijd op de dinsdagochtenden gespeeld van juni t/m augustus.

Regio competitie 2019

Op 25 juni begint weer de jaarlijkse regio competitie. Dit is een regionale competitie waarbij gespeeld wordt tegen teams van tennisverenigingen uit de omgeving.
De wedstrijden worden op dinsdagmorgen gespeeld.

De speeldagen, 9 in totaal zijn op de volgende data:

25 juni, 2, 9, 16, 23 juli en 6, 13, 20 en 27 augustus.

Deelnemers moeten om 09.00 uur aanwezig zijn en om 09.30 uur starten de wedstrijden.
Dit jaar is er geen openingsdag. In plaats daarvan wordt 30 juli het 25 jarig jubileumfeest gevierd. Nadere informatie hierover volgt nog.

Elk team bestaat uit 6 tot 7 deelnemers. Voor de heren geldt een minimum leeftijd van 50 jaar en voor de dames 45 jaar. Er worden 2 gemengde dubbels, 1 dames dubbel en 1 heren dubbel gespeeld. Een wedstrijd bestaat uit 2 sets (er wordt dus geen derde set gespeeld) en bij een stand van 6-6 in een set, wordt een tiebreak gespeeld.

Inschrijfkosten zijn 45 euro per team, dit is incl. kosten voor ballen.
Aanmelden kan bij Ben Peters via de mail: peters.fam@upcmail.nl

Graag opgeven:
1. De data die je verhinderd bent.
2. Of je wel/niet aanwezig zal zijn op de jubileumdag, een feestelijke dag met verschillende activiteiten.