Harten toernooi

Geslaagd TennisStoreNL Harten Open 2022 toernooi

Hartentoernooi -200
10 mei 2022 – Redactie
Na twee roerige jaren waarin Corona ons leven beheerste is er eindelijk weer ruimte om onze aandacht aan leuke dingen te besteden.

Dus, na weken van voorbereiding waarin er gepoetst, geboend, geveegd, gesopt, gerekend en gepland werd was het eindelijk zo ver.
Het Hartentoernooi kon weer van start. Zij het met een wat schuchter begin van maar 42 inschrijvingen konden we elkaar toch weer langs de lat leggen.

De pret was er niet minder om. Wat hebben we genoten van de mooie rally’s, de bijzondere mishits en alles wat daar tussen zat.

Woensdag 4 mei werden natuurlijk ook op Harten de Nederlandse oorlogsslachtoffers herdacht. Dit werd mooi vormgegeven door de spelers op de baan. Zij staakten hun spel en kwamen naar het clubhuis om twee minuten stil te zijn. Indrukwekkend!

En dan zondag, de traditionele finaledag. Na de kruisfinales konden de finaleteams hun krachten meten. Een spannende mixed en minstens zo spannende damesdubbel zorgden voor heel wat kijkplezier voor de fans rondom de banen.
Zij werden getrakteerd op een mooie overwinning door de Hartendames Marjo De Roba Hartentoernooi -142Cortada en Gerda Vincent. Gefeliciteerd dames!

Hartentoernooi -140

De mixed werd gewonnen door Wilma Leushuis en Gert ten Haaft. Wilma en Gert, van harte gefeliciteerd!

En natuurlijk als laatste de klap op de vuurpijl, de herendubbel. Wat een prachtige slagen eHartentoernooi -143n haast eindeloos lijkende rally’s. Het was genieten. Rien Beukhof en Gert Marcus gingen er uiteindelijk met de winst vandoor. Proficiat heren.

Op een kleine bui op zaterdagmiddag na, maar de spelers dapper op de baan bleven, was het weer ons deze week ook goedgezind. Heerlijk tennisweer, lekker zonnetje, niet te warm.

De catering was dit jaar weer dik voor elkaar. Ineke heeft zich weer met hart en ziel ingezet om ieders maag te vullen. De pannenkoeken en hamburgers liepen als een trein.
Ook Mieke en haar team waren dit jaar onmisbaar bij het verzorgen van alle hapjes en drankjes rondom de wedstrijden. Fijn!

En natuurlijk met Kees als organisator was alles weer tot in de puntjes geregeld. We hopen iedereen volgend jaar weer te kunnen ontmoeten.

Klik hier om voor een impressie van de gemaakte foto’s.
(Tip: klik op sorteren en sorteer op naam, oplopend)