Harten toernooi

Geslaagd TennisStoreNL Harten Open 2018

02 mei 2018 – AC-TC
Harten Toernooi 2018_012Het 15e jaarlijkse open toernooi was – net als in voorgaande jaren – een heel sportief en gezellig toernooi. Een record aantal van 93 deelnemers had zich opgegeven in de categorieën 6, 7 en 8 en er werden heel wat interessante partijen gespeeld. De vele toeschouwers die er avond na avond weer echt voor gingen zitten, hebben toch weer mooie en spannende wedstrijden voorgeschoteld gekregen.

Harten Toernooi 2018_027Trouwens, over voorgeschoteld gesproken; niet alleen leuke wedstrijden, maar ook de heerlijkste hapjes kwamen voorbij! Ik denk dat veel deelnemers zich alleen al daarvoor opgeven! Heerlijke hamburgers, pannenkoeken en kroketten worden klaargemaakt voor een werkelijke belachelijk lage prijs. Wat dit betreft zou Ineke van den Abeele eens in het zonnetje gezet moeten worden, zonder al haar bakkunsten en alle andere goede zorgen zou het toernooi een stuk minder geslaagd en gezellig genoemd kunnen worden.

Harten Open 29 april 2018Behalve Ineke hebben vele andere vrijwilligers zich de hele week ‘de benen onder het lijf’ gelopen en op die manier een toernooi als dit mogelijk gemaakt. En onderschat ook niet de hele organisatie van het toernooi. Het is natuurlijk een hele klus om alles goed te laten verlopen. Niet alleen de voorbereiding maar ook de begeleiding en de afwerking van het geheel.

Dit alles bij elkaar maakt het toernooi zo geliefd in de verre omtrek en komen deelnemers met veel plezier naar Heelsum om te tennissen.

De winnaars van 2018 zijn:

DD6: Désiré Poirrié + Margot van der Hagen
GD6: Fred Arends + Mirjam Derks
DD7: Anita van den Berg + Harriette Venema
HD7: Richard van Zeist + Cor Veer
GD7: Guus van de Kraats + Harriette Venema
DD8: Tonny Hagen + Janny van den Langemheen
HD8: Maurice van den Akker + Robert de Bruyn
GD8: Michiel ten Dole + Marieke de Bont

Klik hier voor nog meer foto’s van dit Harten Open toernooi.