Harten toernooi

Geslaagd TennisStoreNL Harten Open 2017

Wat hebben we weer geboft, deze finaledag van het Harten opentoernooi. In het zonnetje was het goed toeven op het terras. En dan is het gelijk  een stuk leuker dan binnen zitten. Al spoedig was er al aardig wat publiek en waren er mooie wedstrijden om naar te kijken. Vaak moesten er drie setters gespeeld worden en dat maakt het nog spannender. Jammer dat er twee finale wedstrijden niet gespeeld zijn door afzeggingen.

Harten Open_123

En dit waren alle winnaars!

Het was de 14e keer dat dit toernooi werd georganiseerd en inmiddels zijn er heel veel spelers die ieder jaar weer terug komen. Dat is een goed teken, maar ook waren er dit jaar weer deelnemers die voor de 1e keer hebben mee gedaan. Zij vonden het gezellig en komen zeker volgend jaar weer terug.
Mathijs, 12 jaar en de kleinzoon van Ineke van der Tuin, was een supertje voor de bakdienst. Hij was heel spontaan en hij vond het heel leuk om te helpen met bakken en bedienen. Regelmatig ging hij met een lijst rond en vroeg of je nog wat wilde eten. Dat werkte goed. Hij heeft echt talent voor de horeca.
Was het lekker?……..  ja natuurlijk was het lekker, of je nu een pannenkoek, een hamburger of wat anders nam het was allemaal heerlijk.

Er is veel werk verricht door veel vrijwilligers en daarom is het ook dit jaar weer een goed toernooi geweest waar je hart regelmatig sneller van ging kloppen.

Een pluim voor allen die dit hebben georganiseerd!

Klik hier voor een foto impressie van dit toernooi.

Klik hier voor alle uitslagen.