KNLTB Zomeravond competitie

KNLTB Zomeravond competitie 2018

Men kan zich weer opgeven voor de zomeravond competitie van de KNLTB.
Wat houdt de zomeravond competitie in?

• De zomeravond competitie is toegankelijk voor alle leden van 17 jaar en ouder en voor alle speelsterktes.
  • Je speelt op 7 woensdagavonden (vanaf 19.00 uur) in mei en juni.
  • De data worden nog  bekend gemaakt.
  • Per avond worden 4 dubbels gespeeld.
  • Je speelt in een team van minimaal 4 spelers en de wedstrijden kunnen varieren van 4 herendubbels (herenteam) tot 4 damesdubbels (damesteam) of een samenstelling van een herendubbel een damesdubbel en 2 gemengde dubbels (gemengd team).
  • Er wordt ‘ compact’  gespeeld, dit betekent: Bij een stand van 40 – 40 wordt het beslissende punt van de game gespeeld en indien een stand van 1 – 1 in sets wordt bereikt dan wordt geen 3e set gespeeld, maar dient een wedstrijd tie-break gespeeld te worden van 10 games met 2 punten verschil.
  • Men dient in het bezit te zijn van een geldige KNLTB pas 2018.

In onderling overleg mag er ook op een andere dag of avond gespeeld worden, mits dit een dag of avond is VOOR de oorspronkelijke speeldag. Inhalen van niet- of gedeeltelijk gespeelde wedstrijden dient plaats te vinden VOOR de eerstvolgende speeldag en uiterlijk 1 week na de laatste speeldag.

Inschrijfgeld per team bedraagt 80 euro per team.

Inschrijven kan tot en met donderdag 8 februari aanstaande.

Dita Oosterhuis, e-mail: ditaoosterhuis@hotmail.com
Greet Wijnholds, e-mail: greet@wijnholds.org

Klik hier voor het aanmeldings formulier.