Krokus toernooi

Inschrijven Harten Krokustoernooi

KrokussenBinnenkort starten we weer met het interne Harten krokustoernooi op de zondagmiddagen. Er wordt DD en GD gespeeld met een door jezelf gekozen partner.
Als je geen partner kunt vinden, dan kan je je ook alleen opgeven en dan zal de TC trachten een partner voor jou te vinden. We gaan spelen in een poule voor gevorderden en een poule voor beginners. De TC deelt in naar sterkte.

De wedstrijdmiddagen vinden plaats op 23 februari en 1 en 8 maart met een mogelijke inhaalmiddag op 15 maart.

Er worden per middag zes wedstrijden gespeeld van 14.00 uur tot 17.00 uur. Je speelt 1 of 2 wedstrijden per middag. Alle wedstrijduitslagen worden genoteerd en er zijn per poule 2 prijzen te winnen. Bij onvoldoende deelname van onze eigen leden kan er eventueel besloten worden om introducees mee te laten doen.
Meedoen kost € 4,- voor de nootjes, hapjes en prijzen.
Als je mee wilt doen, geef je dan op voor 20 februari per mail bij Ineke van den Abeele (activiteiten@ltcharten.nl) of telefonisch: 0317-318487. Je mag 1 middag als verhindering opgeven en deze a.j.b. aangeven bij de opgave.

Doe mee, het wordt een leuk en gezellig toernooi voor iedereen!