Krokus toernooi

Inschrijven Harten krokus toernooi 2019

30 januari 2019 – AC/TC
KrokustoernooiBinnenkort starten we weer met het interne Harten krokus toernooi op de zondagmiddagen. Op verzoek spelen we deze keer alleen dames dubbels en heren dubbels, wel met een vaste partner. Als je geen partner kunt vinden, dan kan je je ook alleen opgeven en dan probeert de TC een partner voor jou te vinden .
We gaan spelen in een poule voor gevorderden en een poule voor beginners. De TC deelt in naar sterkte.

De wedstrijdmiddagen vinden plaats op 24 februari- 3 en 10 maart met een mogelijke inhaalmiddag op 17 maart.

Er worden per middag zes wedstrijden gespeeld van 14.00 uur tot 17.00 uur. Indien er veel aanmeldingen zijn spelen we van 13:30 tot 17:30. Je speelt 1 of 2 wedstrijden per middag.
Alle wedstrijduitslagen worden genoteerd en er is per poule 1 prijs te winnen.
Bij onvoldoende deelname van onze eigen leden kan er eventueel besloten worden om introducees mee te laten doen.

Meedoen kost € 4,- voor de nootjes, hapjes en prijzen.

Als je mee wilt doen, geef je dan op voor 21 februari per mail bij Ineke van den Abeele (activiteiten@ltcharten.nl) of telefonisch: 0317-318487. Je mag 1 middag als verhindering opgeven en deze au.b. aangeven bij de opgave.

Doe mee, het wordt een leuk en gezellig toernooi voor iedereen.

Klik hier om te kijken wie zich al heeft aangemeld!